Головна » 2015 » Листопад » 6 » Як набридли "справжні мужики" у вітчизняній політиці
02:18
Як набридли "справжні мужики" у вітчизняній політиці
Інколи здається, що у вітчизняній політиці концентрація справжніх лицарів духу, захисників Вітчизни та мужиків настільки величезна, що ми здатні дати фору будь-якій нації світу.

А починалось усе ще позаминулою зимою, коли один диво-фінансист і лідер тодішньої опозиції обіцяв піти на кулі лобом, але при цьому виявився ще тим багатообіцяючим "самогубцем-камікадзе", якому за час прем'єрства вдалось хіба що збільшити власні статки, але вже точно не покращити наш з вами добробут.

Далі були обіцянки посадити вбивць "Небесної сотні" і подолати корупцію, постійно піарився в фейсбуках Аваков і Геращенко, але нічим конкретним свої слова можновладці так і не підтвердили, залишившись для мільйонів українців лишень "інтернет-поліцейськими". І можливо тепер цій парочці самим потрібно проходити конкурс в нещодавно створеній кібер-поліції?!

А сьогодні нерви не витримали у діючого народного депутата від самого "Народного фронту" - Андрія Тетерука. Ну реально здав бойовий комбат, який якось дуже швидко скинув військову форму і одягнув дорогий костюм та галстук. Перепрацювався і втомився боротись за Україну в стінах Верховної Ради, де сепарів більше ніж в Лугандоні. А як інакше можна пояснити те, що він ледь не проламав голову нещасній Кужель з "Батьківщини"?

Так, будьмо відвертими, інколи 62-річна Кужель перегинає палицю і чимось нагадує базарну бабу, але ж не лупити її межи очі скляною тарою від газованої водички. Ось такі у нас політики-мужики і пристрасті під куполом парламенту, який і парламентом гріх назвати.
Переглядів: 532 | Додав: Sashko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz