Головна » 2017 » Листопад » 13 » 14 листопада в Скалі-Подільській відбудеться запуск благодійного проекту та толока у історичному парку

14 листопада в Скалі-Подільській відбудеться запуск благодійного проекту та толока у історичному парку

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2376
Останнім часом активність мешканців Скали-Подільської буквально зашкалює, а вчинки пасіонаріїв наштовхують на думку, що дієві та наполегливі скалечани здатні змінити своє селище та громаду загалом.

Завтрашній день в Скалі-Подільській обіцяє бути напрочуд насиченим на добрі справи та благодійні вчинки. І хоча, як розповів "Звістці" отець Василь Германюк, найбільше зроблено саме сьогодні, коли увесь світ відзначає Всесвітній День Добра, саме завтра відбудеться масштабне прибирання окраси селища - парку, в якому колись відпочивав славетний гетьман Богдан Хмельницький та освідчився у коханні Михайло Грушевський. Початок толоки запланований на 9 ранку, збір усіх небайдужих біля "Оленя".

Після цього активісти та благодійники селища здійснять розвіз пиломатеріалів та зібраних напередодні речей та одягу тим, хто їх потребує і які перебувають у складних життєвих обставинах.

За словами отця Василя, добротні речі, як для дітей так для дорослих, які Ви не використовуєте, можна приносити до 12:00 у Будинок культури, або в школи селища. Також можуть долучитись до акції і небайдужі люди у селах громади. Речі та одяг можна приносити в школи та сільські ради сіл.

А на завершення хочеться сказати, що з сьогоднішнього дня у магазині "COOP", що навпроти Скала-Подільського парку, встановлено "Куточок добра" - невеликі полиці, в яких добродії, здійснюючи покупку, зможуть залишити для потребуючих щось з продуктів харчування чи засобів особистої гігієни, а ті, в свою чергу, зможуть абсолютно безоплатно взяти для себе те, чим поділилися небайдужі люди.



Переглядів: 2376


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: