Головна » 2016 » Листопад » 16 » 17 листопада відбудеться судове засідання у справі померлого волонтера Володимира Яворського

17 листопада відбудеться судове засідання у справі померлого волонтера Володимира Яворського

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1572
Завтра, у четвер 17 листопада, о 15.30 год. відбудеться судове засідання у справі відомого волонтера, громадського та політичного діяча Борщівщини - Яворського Володимира Володимировича.

Півроку минуло з страшного дня, коли велелюдний натовп проводжав в останній путь Володимира Яворського - волонтера та захисника українських воїнів, громадського діяча і депутата міської ради. В ті сумні дні мало хто сумнівався, що невдовзі медики, які байдуже дали померти ще досить молодому чоловіку, понесуть покарання і бодай щось в медицині зміниться, хоч і такою жахливою ціною. Однак, як би не було гірко визнавати, ніхто з них не поніс жодного покарання і людські життя продовжують залишатись в руках тих, для кого "п'ятихвилинка" дорожча за наше з вами здоров'я.

Виявляється, органи слідства нічого протиправного не виявили, а значить відповідати нікому. Рідних померлого болить така "правда", вони не готові миритись з тим, що система, для якої людське життя не варте ламаного гроша, робить все, щоб справу "спустити на тормозах". Та й хіба зможе хтось змиритись з тим, що найдорожча людина йде з життя не тому, що смертельно хвора, а що комусь банально наплювати на свої професійні обов'язки і халатність взяла гору над людяністю.

Зі слів Христини Яворської, старшої доньки Володимира Володимировича, завтра вони будуть вимагати поновлення незаконно закритого кримінального провадження, щоб відновити справедливість.



Переглядів: 1572


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: