Головна » 2020 » Березень » 4 » За півроку 1 запит та 1 виступ з місця: наскільки ефективно працював нардеп від Борщівщини Володимир Гевко

За півроку 1 запит та 1 виступ з місця: наскільки ефективно працював нардеп від Борщівщини Володимир Гевко

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1328
Депутати Верховної Ради IX скликання приступили до виконання депутатських обов’язків 29 серпня 2019 року.

Володимир Гевко – заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань бюджету. Подав 1 депутатський запит, 8 законопроєктів у спіавторстві, один раз виступив з місця.

Що цікаво, запит народного депутата від Борщівщини до Генерального прокурора України Руслана Рябошапки стосувався не проблем округу, розкрадань бюджетних коштів, бездіяльності правоохоронців чи ще якихось колосальних проблем, з якими зіштовхнулись люди нашого краю, а афери з криптовалютою “Свіскоїн”. Головними фігурантами цієї справи є люди, які жодного відношення до нашого виборчого округу не мають, а один взагалі є громадянином далекої Індії.

Загалом Володимир Гевко дав 36 обіцянок, з яких виконав лишень 3, котрі стосуються очищення та перезавантаження прокуратури, відповідальності за незаконне збагачення та аудиту якості автомобільних доріг.

До невиконаних обіцянок аналітичний портал "Слово і діло" відніс обіцянку народного депутата вирішити проблему з ремонтом мосту в Лисівцях, який з'єднує Борщівський та Заліщицький райони.

Переглядів: 1328


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: