Головна » 2016 » Червень » 25 » 28-річна Тернополянка порізала собі вени, втікала від поліції і вистрибнула з карети швидкої

28-річна Тернополянка порізала собі вени, втікала від поліції і вистрибнула з карети швидкої

23.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1003
В обідню пору 22 червня правоохоронці Тернополя отримали повідомлення про молодій жінці, яка вирішила покінчити життя самогубством.

Правоохоронці відразу ж виїхали на виклик. За кілька хвилин поліцейські уже були в квартирі заявника, який в шоковому стані намагався заспокоїти 28-річну жінку та перев'язати рану на руці. Патрульні негаючи часу викликали "швидку". Щойно на порозі квартири появились медики, абсолютно неадекватна жінка намагалась втекти, але її таки вдалось наздогнати та силоміць посадити в карету швидкої допомоги, щоб можна було надати першу невідкладну допомогу і доправити в лікарню.

На цьому пригоди могли б закінчитись, але несподівано жінка вирвалась з рук медиків і вистрибнула з автомобіля, після чого правоохоронцям знову довелось діяти і знову проводити затримання. За кілька хвилин її таки доправили в травмпункт, де наклали шви. Після цього потерпілу відправили в обласну психоневрологічну лікарню, де з нею продовжать працювати спеціалісти закладу.
Переглядів: 1003


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: