Головна » 2020 » Червень » 1 » 405 тисяч гривень заробив за рік голова Мельнице-Подільської ОТГ Володимир Боднарчук

405 тисяч гривень заробив за рік голова Мельнице-Подільської ОТГ Володимир Боднарчук

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 5
Переглядів: 5773
1 червня завершилася кампанія декларування-2020. Цього року через заходи, пов’язані з протидією коронавірусу, подати е-декларацію можливо було з 1 січня по 31 травня включно, тобто 5 місяців.

"Звістка" проведе аналіз декларацій ТОП-чиновників та людей, які мають реальний вплив на політику та економіку Борщівського району. І розпочнемо ми з голови Мельнице-Подільської ОТГ Володимира Боднарчука.

Похвалитись якимись серйозними здобутками у розвитку підконтрольної громади Володимир Васильович за минулий рік не зміг. Якби не всестороння підтримка керівника Тернопільської обласної ради Віктора Овчарука, було б непереливки.

Але незважаючи на це, зарплатні голови громади міг би позаздрити будь-який чиновник районного масштабу.

За минулий рік Володимир Боднарчук на посаді голови Мельнице-Подільської селищної ради заробив 405 тисяч гривень. Також отримав 5 тисяч гривень плати за оренду майна.

Дружина Володимир Боднарчука, яка працює в структурі Мельнице-Подільської селищної ради, отримала за минулий рік 158 тисяч гривень.

У власності Володимира Васильвича є житловий будинок площею 212,5 м2 та половина будинку площею 73,9 м2 у селищі Мельниця-Подільська.

Задекларував Володимир Боднарчук 7 земельних ділянок загальною площею 2,55 га.

Переглядів: 5773


Коментарі

0
4 Анатолій   [Материал]
https://www.facebook.com/groups/1596088297096064/ ось група селища там багато фото, що було зроблено і що робиться.І цей же ваш сайт там же піариться. Хоча я думаю, що напевно, більше ви там розміщати свій матеріал не будете. Через фейки і маніпуляцію. А вам що недостатньо імені Анатолій. То не питання ось моя сторінка на ФБ. https://www.facebook.com/profile.php?id=100007935244480. Що далі? Брехуни вибачаться за брехню і маніпуляцію?

0
3 Даник Михайло Іванович   [Материал]
Ну, за ЗАРОБІТЧАН з Польщі чи з Італії Ви, Анатолію без ПРІЗВИЩА не дуже розписуйтеся... Краще - зо 2 - 3 рази з'їздіть Самі та ДОКАЖІТЬ про ті "заробітки"... А постільки Ви вдома, маєте можливість хоч в 2 - 3 словах / прикладах ДОБРИХ СПРАВ свого голови Громади ПОХВАЛИТИ ! Можете й на СВІТЛИНІ чи на ВІДЕО ( про фактично зроблене )... Самі ж стверджуєте : Люди втретє обрали... ЧАСУ - досить, щоб і ЩОСЬ суттєве появилося за ту каденцію хоч, відколи ОТГ зареєстровано ! Честь ! Не стидайтеся підписуватися своїм власним прізвищем, не ховайтеся... Для Чого ?

0
2 Зіновій Тимків   [Материал]
Ця звістка перетворюється на якусь помийницю,знайшли страшну сенсацію,так голова це все задекларував.А зробив він дійсно багато в такий нелегкий час.Краще побажаємо йому успіхів і терпіння.

0
1 Анатолій   [Материал]
Оце сенсація про "страшні зарплати" )) Заробітчани в Італії та Польщі в рік більше заробляють чим голова громади . А земельні ділянки то колгоспні паї, він же працював роками агрономом. Ага і старенький Жигуль куплений ще його батьком. Особливо цікаве твердження, що нічого ним не зроблено. Якраз він єдиний голова, за всі роки незалежності, якому вдалося зробити для селища дуже багато І ЯКОГО ЛЮДИ ОБРАЛИ ВЖЕ ТРЕТІЙ РАЗ.

Имя *:
Email *:
Код *: