Головна » 2017 » Січень » 22 » 40-річна тернополянка померла в страшних муках лишень через півгодини після огляду лікарем

40-річна тернополянка померла в страшних муках лишень через півгодини після огляду лікарем

01.05.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2586
Сказати, що нашій медицині потрібні глобальні і термінові зміни - нічого не сказати. Мешканці Борщівщини розуміють усе це чудово, як і більшість жителів нашої країни та області. Випадки лікарської халатності, безвідповідальності та нефаховості, як би це огидно і страшно не звучало, давно стали нормою. В гонитві за грошима деякі лікарі забувають про саме святе - здоров'я та життя своїх пацієнтів.

Черговий випадок лікарського недбальства зафіксований на цей раз в обласному центрі, де ще молода жінка померла відразу після візиту горе-лікаря. Дуже прикро, що у нас стільки медиків, ледь не в кожному маленькому містечку функціонує лікарня, а смертність з кожним роком тільки зростає.

Жахливий випадок, описаний на власній сторінці депутатом Тернопільської міської ради Андрієм Шкулою, сколихнув увесь Тернопіль і став тільки підтвердженням того, що реформи потрібні радикальні і негайні.



Під повідомленням депутата хтось виправдову лікаря, хтось гнівно вимагає покарання, а ще згадують трагічну смерть борщівського активіста Володимира Яворського.
Переглядів: 2586


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: