Головна » 2020 » Серпень » 24 » 4 аварії та 6 травмованих: за минулу добу на Тернопільщині поліцейські зафіксували кілька ДТП

4 аварії та 6 травмованих: за минулу добу на Тернопільщині поліцейські зафіксували кілька ДТП

23.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 712
Чотири аварії та шестеро госпіталізованих. Зокрема, не впорався із керуванням вчора поблизу села Озерна, Зборівського району, водій VOLVO. Внаслідок удару автівка декілька разів перекинулась. Із численними травмами до лікарні доправили пасажира.

Того ж дня, у Підгайцях водій автомобіля Volkswagen врізався у торговий кіоск. Зі струcом та закритою травмою грудей, переломом грудини зі зміщенням, в лікарню потрапила чотирнадцятилітня пасажирка. За попередньою інформацією, водій на момент аварії перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Поблизу села Плоске водій Citroen з’їхав у кювет. Чоловіка з переломами та травмами лікарі госпіталізували в реанімаційне відділення та взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Четверту аварію зареєстрували у селі Коцюбинці, Гусятинського району, де зіткнулися дві іномарки. Із переломами та різано-рваними ранами госпіталізували одного із водіїв.

Обставини усіх ДТП встановлюють поліцейські.



Тернопіль1
Переглядів: 712


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: