Головна » 2019 » Грудень » 1 » 70 гектарів землі під Києвом та тисячі доларів задекларував керівник Борщівської лікарні

70 гектарів землі під Києвом та тисячі доларів задекларував керівник Борщівської лікарні

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2027
Віталій Гладкий, який працює в стінах Борщівської районної лікарні і став керівником медичного закладу, перед офіційним призначенням на високу посаду оприлюднив декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Пересічний, здавалося б, медик, інтереси якого в стінах районної ради всіляко лобіював головний "радикал" Борщівщини Іван Чепесюк, за що, схоже, отримав високу посаду в стінах цієї самої лікарні, вразив велетенськими земельними масивами, які перебувають у власності його сім'ї. І земля ця, між іншим, не де-небудь, а неподалік Києва.

Так от, судячи з декларації, у Віталія Мирославовича у власності під Києвом є два великих земельних масива: площею 48 та 24,5 гектарів відповідно. Набув право власності на них майбутній керівник у 2013 році. На території Борщівського району у власності ще більше 4 гектарів землі.

А от з автомобільним парком Віталію Гладкому явно не так пощастило. У власності сімейства 3 старих автомобілі: 2 "Волги" та 30-річні "Жигулі".

Заробив Віталій Мирославович за минулий рік 185 тисяч гривень. Крім того, в готівці сімейство Гладких зберігає 10 700 доларів.


Переглядів: 2027


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: