Головна » 2016 » Липень » 28 » Акція протесту в Мельниці-Подільській: шини, перекрита дорога і вмовляння чиновників

Акція протесту в Мельниці-Подільській: шини, перекрита дорога і вмовляння чиновників

19.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2019
Як ми уже повідомляли, в селищі Мельниця-Подільська цими днями розгорівся справжній скандал довкола бездіяльності діючого голови громади Володимира Боднарчука, відставки якого вимагають учасники АТО, волонтери та прості мешканці громади.

Як заявляють самі протестувальники, саме очільник громади зробив усе можливе і неможливе для того, щоб була закрита місцева лікарня, а також звинувачують Боднарчука в небажанні сприяти учасникам бойових дій в їх законному праві отримати земельні ділянки.

Чудово розуміючи, що ніякими іншими шляхами, як протестом, результатів досягти буде неможливо, громадські активісти та учасники бойових дій розпочали акцію непокори з вимогою відставки голови громади та вирішення проблем місцевої лікарні та бійців АТО.

Одночасно з блокуванням селищної ради, протестувальники вирішили перекрити автомобільну дорогу, цим самим демонструючи чиновникам, що більше миритись з свавіллям місцевого керівництва не збираються.

На третій день протесту появились перші результати. В Мельницю-Подільську приїхав голова Тернопільської обласної ради Овчарук М.М, який є обраним до обласного парламенту саме з цього округу, а також ряд інших чиновників. Під час спілкування з активістами та громадою, було прийняте компромісне рішення і уже в понеділок має відбутись позачергова сесія об'єднаної громади, на якій будуть розглядатись самі нагальні питання і пропозиції громадськості.

При цьому хочеться сказати, що протестувальники не збираються припиняти акцію і залишаються під стінами селищної ради до уже оголошенної сесії.



































Переглядів: 2019


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: