Головна » 2020 » Квітень » 13 » Активістка з Борщева: медики працюють без спецзахисту, а пацієнтів приймають вибірково

Активістка з Борщева: медики працюють без спецзахисту, а пацієнтів приймають вибірково

18.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 5286
“Доброго ранку всім небайдужим! Сьогодні в Борщівській комунальній лікарні адміністрація дочекалась свого “зіркового часу”.

В пацієнта підтверджено COVID-19. І що ми бачимо? Захисні костюми сушать на ялинках в дворі лікарні, знезаражують ультрафіолетом – найновіші і дешеві технології.
Три зміни медперсоналу працювали без захисту, бо адміністрація не видала…не забезпечено відділи рукавичками і масками. Рукавички можна КУПИТИ в старшої медсестри…так мені пишуть з лікарні.

В цей же час, пан “небайдужий” керівник партії Батьківщина О.Ярема, буде пропонувати на виконкомі вичистити від коштів казну ОТГ і віддати все в ЗАКРОМА ЛІКАРНІ, а там вже знайдуть можливості їх(кошти) оприходувати.

Хто ще не чув, знайте, напередодні того, як в лікарню привезли ВІРУС, пацієнтку з гіпертонічним кризом (з Іванкова) і з направленням сімейного лікаря в Борщівську лікарню НЕ прийняли!!! Прийняли за третім разом, коли вже сталась біда і родина змушена доправляти хвору в іншу область для лікування.

” Іра Катеринюк Це дуже добре, що цю жіночку госпіталізували. Хай їй Бог допомагає в лікуванні.

Але в нас була схожа ситуація тиждень тому, коли ми двічі привозили мою свекруху до лікарні, і двічі її відмовлялися не те, що покласти в лікарню, а й аналізи не хотіли взяти. Знаєте чому??? Тому що вони будуть лікувати хворих на коронавірус. А з іншими болячками – до сімейного лікаря. Тут змовчу. В лікарню ми, все-таки, попали. Без зв’язків не обійшлося. І в дуже важкому стані через кілька днів її перевели в сусідню область. Шансів, що вона з цього стану вийде – майже не було. Так що хворих приймають вони вибірково.”

P.S. Пам’ятаю, як 12 липня 2019 року пан В.Гладкий положив в реанімацію свою тітку Л.Морозко з гіпертонічним кризом, лікарі швидкої тоді виміряли тиск, який був 130/ 90. Лікарня лиш для обраних…чи ПРИВАТНА ????!!!",- написала на власній сторінці Наталія Яворська.

"Виявляється хворих, яких не прийняла Борщівська лікарня з Борщівського району - було двоє. В жінки з Іванкова була потреба термінового хірургічного втручання, про високий тиск - писала інша людина", - згодом відкорегувала свій допис авторка, доавши відповідний скрін.





Переглядів: 5286


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: