Головна » 2018 » Липень » 16 » Андрій Потурняк з Борщівщини став одним з найкращих рибалок Західної України

Андрій Потурняк з Борщівщини став одним з найкращих рибалок Західної України

18.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1884
Навіть дощі не злякали затятих та вправних рибалок на Кубку Західного регіону з лову риби фідером на березі водойми у селищі Козова, у якому тернопільська команда у складі двох чоловіків посіла призове місце.

У змаганні за більший улов протягом 14-15 липня взяло участь 36 кращих рибалок із різних населених пунктів Західної України, які раніше долучалися до подібних рибальських турнірів. Серед учасників були чоловіки з Хмельницька, Ковеля, Рівного, Чернівців, Івано-Франківська, Львова, Тернополя, Києва, Луцька.

Попри несприятливу погоду, рибалки протягом двох днів не втрачали вправності у лові й бажання отримати кубки та медалі. В підсумку команді з Файного міста «Тернополяни» у складі Андрія Потурняка та Романа Стрілецького, яка завоювала друге місце на Кубку, не вистачило лише 120 грам улову, щоб вийти у фінал.

Нагадаємо, Андрій Потурняк є уродженцем селища Скала-Подільська, відомим громадським активістом, членом ГО "Скеля" та Федерації риболовного спорту, який у складі команди "Тернополяни" виграв чимало призових місць та вважається одним з найдосвідченіших спортсменів-рибалок Західної України.





Джерело: Тернополяни
Переглядів: 1884


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: