Головна » 2017 » Листопад » 23 » Андрій Русенко: Цією країною 26 років правлять не українці, а малороси і хохло-раби

Андрій Русенко: Цією країною 26 років правлять не українці, а малороси і хохло-раби

01.05.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1588
ПРО ПОЛЬСЬКИЙ ЧОРНИЙ СПИСОК І НАШУ ДИПЛОМАТІЮ

Заступник глави Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв повідомив, що за підсумками зустрічі з державним секретарем - керівником канцелярії президента Польщі Кшиштофом Щерськім сторони домовилися про оптимізацію списку українців, яким заборонений в'їзд до Польщі.

«Ми домовилися працювати спільно, щоб його оптимізувати. Йдеться про значне скорочення, тому що не повинні, на наш погляд, страждати від цього, наприклад, історики, представники громадянського суспільства», – сказав Єлісєєв ефірі телеканалу «ICTV» 19 листопада.

Фактично, українська сторона замість того, щоб висловити і довести українську позицію, підтверджує, що претензії Польщі є обгрунтованими. Не кажучи вже про те, що сам факт наявності таких списків у дружній до нас державі є неприпустимим.

Це не українська дипломатія, а просто Малоросійська колегія якась!

Про оптимізацію вони домовилися - то так само, якби на гестапівські оголошення в 1942 році зі своїми шнурками люди приходили. Впевнений, в 1947 році ці "дипломати" домовилися б і про оптимізацію списку депортованих у операції "Вісла". Так за панщини українці ходили до пана на покару, не чекаючи поки по них прийдуть.

Тьху! Світ не бачив такої ганьби, а ми про якусь гідність говоримо!

У мене закономірне питання: у нас українська влада чи ні? Але ж цією країною 26 років правлять не українці, а малороси і хохло-раби. Замість біблійного принципу "око за око" ця ганебна влада буде "оптимізовувати" і прогинатися під некоректними до нас вимогами. Бо давно обміняла гідність і совість на бабло й посади.Та з такою владою нам і Путіна не треба!

Журналісти з посиланням на слова Костянтина Єлісєєва уточнили, що список значний, і «містить не тільки радикалів, але істориків, державних чиновників і громадських діячів». Ну от я - радикальний націоналіст. Чому пан Єлісєєв не збирається захищати інтереси таких громадян, як я?
Переглядів: 1588


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: