Головна » 2017 » Січень » 6 » «Автомайдан» вимагає відставки топ-чиновника з Борщівщини Віктора Овчарука

«Автомайдан» вимагає відставки топ-чиновника з Борщівщини Віктора Овчарука

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1917
На власній сторінці в соціальних мережах відомий тернопільський активіст та керівник "Автомайдану" Ігор Василів доволі різко, але при цьому напрочуд влучно висловився стосовно нещодавнього інциденту з головою Тернопільської обласної ради, депутатом облради від Борщівського району, а також уродженцем села Іване-Пусте Віктором Овчаруком, який у переддень Нового року спіймали п'яним за кермом власного автомобіля.

Також автомайданівець запропонував поставити першим питанням на сесії обласної ради питання переобрання голови, яким на сьогоднішній день є представник "БПП" Віктор Овчарук. Одночасно з цим він пропонує позбавити мандата народного обранця, який наплював на закон і сів за кермо автомобіля в стані алкогольного сп'яніння, а згодом ще й вирішив збрехати, що за кермом, можливо, знаходився його водій.



Не менш радикальні в своїх коментарях цієї ситуації і пересічні люди, які вимагають від Овчарука добровільного складання повноважень і наводять приклади європейських чиновників, які в аналогічних ситуаціях відразу ж "кладуть заяву на стіл", а не шукають способів уникнути відповідальності і залишитись в теплому кабінеті.

(клікніть, щоб збільшит зображення)






Вирішив прокоментувати скандальну історію і губернатор Тернопільщини Степан Барна, який, якщо йому вірити, дав доручення забеспечити максимальну публічність інциденту. Одночасно керівник області хоче почути аргументи, а не лише слова. На що отримав вичерпну і лаконічну відповідь від керівника "Автомайдану" Ігора Василіва.



Цілком зрозуміло, що сьогодні партійні бонзи готові на все, щоб як найшвидше зам'яти скандальну історію з пиятикою чиновника настільки високого рангу, наплювавши на закон і порядок, без яких просто неможливо уявити "життя по-новому"...

Переглядів: 1917


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: