Головна » 2020 » Березень » 30 » Автопарк швидкої допомоги на Борщівщині поповнили 3 автомобілі (фото)

Автопарк швидкої допомоги на Борщівщині поповнили 3 автомобілі (фото)

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1648
На Тернопільщині отримали 42 автомобілі екстреної медичної допомоги. 28 - поїдуть у райони, 14 - будуть у Тернополі. 2 з них - спеціалізовані, їх використовуватимуть для перевезення пацієнтів до Києва. Про це розповів голова обласної ради Віктор Овчарук.

"Вартість одного автомобіля 1 млн 960 тис.грн. На придбання 42 автомобілів витратили 106 мільйонів гривень. 26 мільйонів гривень - з обласного бюджету, 80 - з державного. Це – пілотний проєкт зі співфінансування "Сільська медицина 2.0", - повідомив Віктор Овчарук.

Для потреб Борщівського району виділено 3 автомобілі. Один обслуговуватиме Більче-Золоте, ще один - Мельницю-Подільську, і одна автівка залишиться в Борщеві.

"Автомобілі оснащені сучасним обладнанням для перевезення та моніторингу стану пацієнта.

Дуже сподобався новенький багатоканальний портативний ЕКГ апарат з можливістю телеметричної передачі ЕКГ сигналу . Також автомобіль оснащений камерою відеоспостереження, яка буде фіксувати процес надання допомоги пацієнтам. Є система внутрішньої комунікації між водієм та медичним салоном.",- написала у своєму дописі керівник Борщівської підстанції ЕШМД Люда Андрушків.





Переглядів: 1648


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: