Головна » 2019 » Січень » 5 » Безглузді витівки телефонних жартівників з Борщівщини можуть вартувати комусь життя

Безглузді витівки телефонних жартівників з Борщівщини можуть вартувати комусь життя

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2677
Безглузді витівки окремих громадян не просто викликають подив, а обурення та огиду, якщо справа заходить настільки далеко, що один дурнуватий жарт може закінчитись для когось важкими проблемами зі здоров'ям або й смертю.

Адже ганяючись за фантомними пацієнтами та вирушаючи на хибний виклик, медики банально можуть не встигнути до людини, яка в цей самий час дійсно потребує негайної госпіталізації чи лікарської допомоги.

Шокуючу історію, яка чудово ілюструє, наскільки деякі люди можуть бути недалекоглядними та примітивними, розповіла співробітниця Борщівської підстанції швидкої допомоги Люда Андрушків:

"Хочу поділитися своїми враженнями. 1 січня близько 9 години ранку на Борщівську підстанцію швидкої допомоги поступив виклик - "сталася ДТП на центральній дорозі в с.Мушкатівка і є постраждалі". Звичайно, ми швидко відреагували, оскільки була вільна бригада, виїхали на виклик, диспетчер повідомила про це поліцію. І уявіть....проїхавши до самого Іванкова і назад...повернули на Голятин...і ніде ДТП не було. Як виявилося, це хтось невдало пожартував...

Знаєте, поліція теж не в захваті, оскільки вони також виїжджали на це "ДТП". Зараз шукають цього "жартівника" і сподіваємося він буде покараний.

Вирішила написати про це, бо це вже не перший раз так жартують. Тим більше, що "жартують" , телефонуючи за номером 103 не діти ...а люди старшого віку і це прикро, що в нашому суспільстві є психічно нестабільні люди з дивним поглядом на життя...".
Переглядів: 2677


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: