Головна » 2016 » Грудень » 19 » Більче-Золотецька громада обрала голову та депутатів

Більче-Золотецька громада обрала голову та депутатів

23.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 4
Переглядів: 2768
Вчора, 18 грудня, мешканці сіл Більче-Золотого, Олексинець, Монастирка, Шершенівки, Мушкарів, Юр’ямпіль обрали голову громади та 22 депутатів майбутньої ради.

Впевнену перемогу на цих виборах здобула діюча голова та кандидат від Блоку Петра Порошенка Галина Огородник, на другому місці опинився кандидат - Гуменюк, на третій сходинці - Чокан, четверте місце на цих виборах за кандидаткою Равлюк.

Здобувши перемогу в рідних Олексинцях, місцевий кандидат мав усі шанси поборотись за посаду голови громади з нині діючою Галиною Огородник, якій в рідному Більчі-Золотому протистояло відразу двоє місцевих кандидатів.

Однак, велика кількість виборців в рідному селі та порівняно невисока явка в селі конкурента зіграли свою роль і в кінцевому результаті Галина Огородник з перевагою в майже 300 голосів посіла перше місце.

До порушень в ході голосування можна віднести неознайомленість членів виборчих комісій зі своїми професійними обов'язками та на деяких дільницях відсутність посвідчень членів дільничних виборчих комісій від ТВК, масові голосування без паспортів (на дільниці в Більче-Золотому та Шершенівці).

Переглядів: 2768


Коментарі

0
4 БПП   [Материал]
Ага, йшла самовисуванцем, притому будучи членом БПП та за підтримки Іванишина. Дуже цікаво, чи часом не ти була в ресторані Іванишина разом із всіма, після виборів? Ти працювала на Іванишина і для нього, а ж явно не для громади та її людей. І не відпирайся, що не було фальсифікації, йшли без паспортів, один член сім"ї міг проголосувати за всю родину.Такої масової фальсифікації, за всі роки Незалежності, я в Більчі не пам"ятаю. Перемога була б за Гуменюком, а ти була б 3. Цікаво, а ті люди, що за границею тоже віддавали твій голос за тебе?

0
3 Галина   [Материал]
Не приписуйте мені ніяку партію , бо я йшла самовисуненням . І взагалі перш ніж писати , вивчіть і напишіть правду , а то стаття - половина видумки автора

0
2 Наталія радковська   [Материал]
Коли прийшли спостерігачі від ОПОРИ, то всі перевіряли паспорти.

0
1 Перехожий   [Материал]
Ну от білецькі люди не здали екзамен на вшивісь. Саранча від БПП добиває країну до ручки, а люди обирають дамочку головою. Нонсенс.

Имя *:
Email *:
Код *: