Головна » 2017 » Вересень » 24 » Бюджетників Борщівщини знову кинули напризволяще?

Бюджетників Борщівщини знову кинули напризволяще?

08.05.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2351
Борщівську районну раду лихоманить не перший місяць. Невдовзі після того, як один з лідерів місцевої "Батьківщини" Іван Кобилянський перейшов на роботу в стіни Борщівської міської ради, а фактичним керівником райради став "свободівець" Андрій Русенко, стосунки між колишніми партнерами розладналися. В боротьбі за вплив на райраду та подальшу політику в Борщівському районі лідери "Батьківщини", схоже на те, готові забути, що їх обирали люди і вони повинні захищати в першу чергу інтереси виборців.

Сесія районної ради, яка відбулась 19 вересня, вкотре завершилась провалом важливих соціальних та економічних питань. Але найгірше у всій цій ситуації те, що постраждали звичайні люди: вчителі, техпрацівники, лікарі та працівники галузі культури, які залишились без грошей.

Справа в тім, що через низьку явку депутатів та позицію представників "Батьківщини", які під пильним наглядом свого партійного шефа утримались під час голосування за зміни до районного бюджету, питання не було проголосоване.



Що ж передбачали зміни до районного бюджету, за які не голосували окремі народні обранці і в розгляді яких не брала участі значна частина з них?

90 тис. грн. планувалось виділити на оплату праці техпрацівників, 20 тис. грн.- методкабінет, 90 тис. грн.- соцзахист. Також Озерянська ОТГ перерахувала 400 тис. грн. на Борщівську ЦРКЛ, але тепер ці гроші фактично зависли в повітрі, як і питання ремонту школи у селі Вовківці, на який також планувалось виділити кошти. 150 тис. грн. не отримають заклади культури і бібліотеки району.

Ось так невимушено та граючись у велику політику деякі представники депутатського корпусу згодом будуть розповідати довірливим людям, як вони за них переживають, як хочуть полегшити їм життя.

В черговий раз сесія закінчилась не розглянувши всіх питань. Схоже на те, що канікули у наших депутатів затягнулись.
Переглядів: 2351


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: