Головна » 2021 » Вересень » 30 » Благодійний вантаж: сиротам з Борщівщини та вихованцям інтернатів привезли теплі речі

Благодійний вантаж: сиротам з Борщівщини та вихованцям інтернатів привезли теплі речі

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1832
Учора, 29 вересня, вихованці «Мельнице-Подільського територіального центру надання соціальних послух та реабілітації» та «Мельнице-Подільського психоневрологічного будинку-інтернату» отримали величезну партію теплих речей на осінній період.

Благодійний вояж, організований завдяки представникам тернопільської «Свободи», відомими громадськими діячами та благодійниками Ольгою Шахін, Ігорем Костюком, Павлом Бойком, Ігорем Апостолом та місцевим «свободівцем» Тарасом Дідичем, покликаний закрити значну потребу дітей та старших людей з особливими потребами в одязі з настанням осені.

Для Асоціації жінок України "ДІЯ" та БФ"Міжнародний Фонд Добрих Людей" це вже далеко не перша подібна масштабна благодійна акція. І, сподіваємось, що точно не остання.

«До мене, як радника із соціальної політики голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка, систематично звертаються різні установи із проханням підтримати їхню діяльність.

Зокрема, звертались і представники «Мельнице-Подільського територіального центру надання соціальних послух та реабілітації» та «Мельнице-Подільського психоневрологічного будинку-інтернату». Зрозуміло, що допомогти дуже хотілось і усе для цього робилось. Саме тому силами благодійних фондів та організацій 29 вересня вдалось організувати доставку благодійної допомоги у вигляді одягу та взуття для підопічних вище вказаних закладів. Разом із тим хотів би закликати усіх небайдужих мешканців Тернопільщини також долучатись до хороших справ, адже допомога та взаємопідтримка є тим фундаментом, на якому тримається щасливе та гармонійне суспільство!»,- розповів «Звістці» організатор благодійного вояжу Ігор Костюк.






Переглядів: 1832


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: