Головна » 2016 » Грудень » 13 » Блок Петра Порошенка та УКРОП вирішили сфальсифікувати голосування на Борщівщині?

Блок Петра Порошенка та УКРОП вирішили сфальсифікувати голосування на Борщівщині?

23.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 22
Переглядів: 2502
Потерпівши повну поразку на виборах голови Борщівської громади та отримавши тільки 4 місця в раді, партійці Петра Порошенка та Олега Барни, схоже, готуються хоча б якимось чином компенсувати втрату омріяних голосів, а точніше - депутатських місць.

В той самий час підконтрольний Степану та Олегу Барні місцевий політик Андрій Ратушняк, який на виборах голови зайняв 7 місце, готовий кістьми лягти, щоб завести в раду хоча б одного свого депутата.

На фоні цілковитої втрати довіри виборців після кількох гучних скандалів, представники БПП та УКРОПу ладні не тільки звернути гори, а й вчергове обдурити мешканців Борщівщини, буквально "пропихнувши" в міську раду УКРОП.

Після отриманого щойно листа небайдужого виборця, нам вдалось поспілкуватись з деякими членами виборчої комісії та представниками кількох партій, які підтвердили ці підозри.

Так от, провернувши подібного роду аферу та вкравши голоси виборців, які постійно нарікають, що їх думка нікого не хвилює, а голосування давно перетворилось у фікцію, пані Юзьків та компанія отримають додатково одного депутата, після чого зможуть вільно маніпулювати новообраним головою ради Кобилянським та новостворенною радою.

Також нам вдалось дізнатись від членів виборчої комісії, що на момент підрахунку "УКРОПу" для проходження в раду не вистачало 0,2% голосів виборців. Саме на цих 0,2% вирішили сфальсифікувати результати виборів представники Блоку Петра Порошенка, щоб тільки завести в раду ще одного депутата, який буде підконтрольний цілком і повністю.

Цим самим люди Барни вкотре зрадять своїх виборців, а члени комісії, які стануть співучасниками фальсифікації, отримають можливість на кілька років відправитись за грати. Подібні випадки в Україні уже були, тому усе в руках тих, хто організовує та втілює в життя подібні афери.
Переглядів: 2502


Коментарі

0
22 ОЛЕГ   [Материал]
Написав листа Гройсману і в ЦВК - нехай вони розбираюються з усім цим кодлом, з цими Юзьковими і Барнами...

0
21 Петро   [Материал]
Я двома руками за це, ці виродки вже дістали, вони думають, що безкарні і все їм з рук зійде. І ще треба писати в усі інстанції, нехай самі виганяють ту Юзькову з посади і садять нормального керівника.

0
20 Петрушка   [Материал]
Олег, тоді їдем в Чортків і говорим відкрито про це все? Хто за?

0
19 ОЛЕГ   [Материал]
Люди, та тим Баранам насрати на народ, вони заробляють бабло і граються у великих політиків світового гатунку...для таких людей дурити інших - закон і їм наплювати на нас з вами, головне, щоб поближче до корита.

І так, в Чорткові буде Порох, нехай хтось поцікавиться усім цим.

0
18 Степанко   [Материал]
Завтра на Тернопільщину їде Порошенко, най його хтось і спитає за фальшування в Борщеві...


1 2 3 4 5 »
Имя *:
Email *:
Код *: