Головна » 2021 » Березень » 2 » Борщів'янин попався на хабарі в мільйон гривень та втік від правоохоронців

Борщів'янин попався на хабарі в мільйон гривень та втік від правоохоронців

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 4647
Правоохоронці викрили начальника Чортківської районної податкової інспекцій у Тернопільській області на вимаганні від підприємця 1 млн грн хабара. Гроші від підприємця отримав його посередник, повідомила у вівторок, 2 березня, прес-служба Офісу генерального прокурора.

«Посадовець ДПІ вимагав у місцевого підприємця 1 млн грн неправомірної вигоди. За цю суму він обіцяв зменшити розміри штрафних санкцій за порушення податкового законодавства та не скеровувати результати перевірок в управління фіскальної служби для реєстрації кримінального провадження», – сказано в повідомленні.

Правоохоронці задокументували факт одержання посередником податківця грошей і затримали його на місці злочину.

Як уточнила прес-служба Державного бюро розслідувань, посередника, який отримував гроші, затримали ще 26 лютого.

В свою чергу, як повідомив бучацький активіст Роман Довбенко, СБУ спільно з ДБР та прокуратурою Тернопільської області задокументували факт вимагання неправомірної вигоди в розмірі 1 000 000 грн. При затриманні, начальнику вдалося утекти і зараз він в бігах...

За словами Романа Довбенка, підозрюваним у вимаганні хабара є Скорохід Володимир Любомирович, начальник Чортківської ДПІ Чортківського управління ГУ ДПС у Тернопільській області.

Скорохід Володимир Любомирович є мешканцем міста Борщева та в різні роки працював керівником Борщівської ДПІ Чортківського управління ГУ ДФС, Теребовлянського відділення Бучацької ОДПІ та Теребовлянського відділення Гусятинської ОДПІ.

Переглядів: 4647


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: