Головна » 2018 » Липень » 27 » Борщів'янин втратив 15 тисяч гривень, сподіваючись виграти автомобіль

Борщів'янин втратив 15 тисяч гривень, сподіваючись виграти автомобіль

24.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 7
Переглядів: 1978
До співробітників Борщівського відділення поліції із заявою про вчинене щодо нього шахрайство звернувся 22-річний житель райцентру. Юнак повідомив, що втратив п'ятнадцять тисяч гривень. Гроші він перераховував начебто для оформлення права власності на виграний автомобіль, проте транспортного засобу так і не дочекався.

Поліцейські встановили, невідома особа, представившись працівником великої платіжної системи, повідомила потерпілому про виграш автомобіля «Опель Мокка». Дозвонювач одразу ж став вимагати перерахунку коштів, на оформлення необхідних документів. Молодий борщів'янин, зрадівши виграшу, навіть не задумувався, що потрапив у пастку шахраїв.

На три рахунки, вказані пройдисвітом, загалом перечислив понад п'ятнадцять тисяч гривень. А далі, коли організатор розіграшу раптом перестав виходити на зв’язок, юнак збагнув, що його надурили.

Відомості за даним фактом поліцейські внесли до ЄРДР і кваліфікували частиною 1 статті 190. Краян правоохоронці закликають перевіряти будь-яку інформацію, отриману від невідомих осіб. Особливо варто бути пильними, якщо мова йде про ваші гроші.
Переглядів: 1978


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: