Головна » 2020 » Лютий » 8 » Борщів'янка стала "Панною Елегантність" на першому конкурсі краси для красунь елегантного віку

Борщів'янка стала "Панною Елегантність" на першому конкурсі краси для красунь елегантного віку

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 3141
Для усіх цих жінок - це перший в житті конкурс краси. І попри переконання, що моделями можуть бути тільки молоді дівчата з модельними параметрами 90/60/90, ці панянки руйнують стереотипи.

Кожна з них упевнена в собі, хоча перед виходом на сцену, де й доведеться демонструвати свої наряди, грацію та красу, вони чепуряться. Саме ці жінки стали учасницями першого на Тернопільщині конкурсу "Краса елегантного віку".

Як розповіла журналістам Леся Любарська, уродженка Борщева, завдяки цьому конкурсу відкривається друге дихання, з'являється віра в себе і усвідомлення того, що жінки здатні набагато більше, ніж зварити борщ та наварити пирогів.

Готувались до кункурсу учасниці кілька тижнів, щоб навчитись дефілювати, танцювати та впоратись зі страхом сцени.

Організатори заходу тернопільський міський територіальний центр та молодіжна ініціатива «Файні внуки» запевнили, що такого формату конкурс краси буде діяти у наступні роки і можливо ще й для чоловіків старшого віку.

Ми дякуємо усім, хто створював цю казку, – від усіх учасниць слова вдячності висловила Леся Любарська. – Сьогодні ми себе відчули красунями, молодими, енергійними. Це має відчути кожна жінка, тому не потрібно боятись брати участь в таких конкурсах, а бороти свої страхи, бо воно того варта.

Серед учасниць журі обрало найелегантнішу пані, найвишуканішу, найніжнішу, найартистичнішу... Одне слово, кожна пані отримала саме свій титул, і, звісно, свою перемогу.

Борщів'янка Леся Любарська також отримала титул - "Панні Елегантність".

















Переглядів: 3141


Коментарі

0
1 Аноним   [Материал]
Еще стоило напомнить что "ПАНИ" Любарская Аферистка :)

Имя *:
Email *:
Код *: