Головна » 2019 » Червень » 27 » Борщів об'єднався з сусідніми містами, щоб перемогти у конкурсі «Малі міста – великі враження»

Борщів об'єднався з сусідніми містами, щоб перемогти у конкурсі «Малі міста – великі враження»

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1219
Міністерством культури України оголосило конкурс «Малі міста – великі враження». Згідно з його умовами, міста, чисельність яких не перевищує 50 тис. осіб, можуть взяти участь у розробці проекту щодо посилення інтеграції культурної спадщини в життя громад.

Метою даного конкурсу є розвиток туристичного та культурного потенціалу маленьких містечок. Переможці отримають фінансову допомогу від Міністерства культури для втілення програми в життя.

Три міста із Тернопільщини вирішили об’єднатися та представити на конкурсі єдиний проект у формі гастрономічно-мистецького фестивалю «Сонячне Поділля». Планується, що кожне місто (Чортків, Заліщики, Борщів) представить свій колорит, чим розрекламує себе та покаже свою неповторність.

Представники Чорткова, Заліщик та Борщева активно працюють над розробленням програми фестивалю, яка відповідатиме вимогам Міністерства культури, з надією на перемогу.
Переглядів: 1219


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: