Головна » 2018 » Квітень » 10 » Борщівщина у вогні: горять гектари сухої трави

Борщівщина у вогні: горять гектари сухої трави

27.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1737
Настала весна, і люди почали повсюдно випалювати суху траву. Мотиви у «паліїв» різні – це і повсякденне дитяче хуліганство, і елементарна необережність тих, хто кидає непогашені цигарки і чи залишає палаючі багаття без нагляду. У деяких є і добрі наміри, допомогти швидше вирости свіжій траві.

В результаті трава горить практично скрізь, випалюючи молоду лісову рослинність, пошкоджуючи господарські і житлові споруди, вбиваючи дрібних тварин. Нерідко таке випалювання провокує виникнення серйозних лісових або торф’яних пожеж та несе загрозу життю та здоров’ю людей, повідомляють в Управлінні ДСНС.

8 квітня о 22:09 в м. Борщів на вул. Підлісна, 24 виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 200 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом ДПРЧ-8.

9 квітня о 16:50 в м. Борщів на вул. Нічлава виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 0,5 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом ДПРЧ-8 Управління.

9 квітня о 22:42 в смт. Скала-Подільська виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 15 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом МПК смт. Скала-Подільська.
Переглядів: 1737


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: