Головна » 2018 » Березень » 20 » Борщівська райрада звернеться до МЗС України та закликає владу Борщева відмовитись від візиту в Польщу

Борщівська райрада звернеться до МЗС України та закликає владу Борщева відмовитись від візиту в Польщу

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 1795
Відповідний пост оприлюднив сьогодні в.о. голови Борщівської райради Андрій Русенко.



Лідер районної "Свободи" пропонує звернутися до МЗС України з вимогою заборонити послу сейму Польщі, який показово потоптався по червоно-чорному прапору, в'їзд на територію України.

Одночасно з цим Андрій Русенко закликав владу Борщівської ОТГ відмовитись від запланованого візиту чиновників міської ради в Польщу, якщо уряд сусідньої країни не вибачиться перед українським народом за цей ганебний вчинок.

Керівника борщівських націоналістів підтримав і діючий депутат Борщівської райради від "Громадянської позиції" Михайло Герасимів, вказавши на неприпустимість поїздки делегації Борщівської ОТГ.

Нагадаємо, польські націоналістичні організації у понеділок, 19 березня, провели під посольством України в Варшаві акцію, на якій спалили портрети Степана Бандери та Романа Шухевича.

Журналіст Євген Приходько заявив, що посол польського Сейму Роберт Вінницький поклав на землю червоно-чорний прапор та став на нього, назвавши "бандерівською ганчіркою".

А тижнем раніше в Тернополі розгорівся скандал довкола неадекватного поляка, який в одному з барів міста спалив тризуб.



Переглядів: 1795


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: