Головна » 2016 » Вересень » 19 » Борщівська вишиванка та борщ стали окрасою щорічного фестивалю в Борщеві

Борщівська вишиванка та борщ стали окрасою щорічного фестивалю в Борщеві

18.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2342
18 вересня Борщів було не впізнати. Сотні і тисячі людей у вишиванках та вишуканих нарядах, усі усміхнені та щасливі, навколо лунає музика і в повітрі стоїть неймовірний запах шашликів та щойно звареного борщу.

Кожне село району привезло в Борщів не тільки власні, характерні для них вишиті сорочки, а й смачні страви, від яких столи буквально вгиналися. На центральній площі міста яблуку не було де впасти, а на сцену раз за разом піднімалися відомі місцеві виконавці, співочі та танцювальні колективи, артисти, які подолали сотні кілометрів, щоб привітати борщів'ян з цим чудовим святом. Для гостей фестивалю виступали народні артисти України Василь Зінкевич та Григорій Драпак, Ян Апріль, Державний академічний народний хор, гурт "Рокаш", пісняр Степан Галябарда, борщівський журналіст і виконавець Петро Довгошия і ще багато інших і дуже талановитих артистів. Милували око своїми танцювальними номерами колективи з Борщівського району та сусідніх областей.

Десятки наметів простягнулися через усю центральну частину міста, в яких можна було знайти та вибрати для себе усе, що тільки душі заманеться.



























Переглядів: 2342


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: