Головна » 2016 » Червень » 13 » Борщівська влада готується до виборів і піариться на парку відпочинку?

Борщівська влада готується до виборів і піариться на парку відпочинку?

24.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 18
Переглядів: 1683
Сьогодні на одному з тернопільських інтернет-порталів появилась стаття про планах районної влади відновити занедбаний парк культури і відпочинку.

За порятунок колишньої окраси міста взався перший заступник голови Борщівської РДА Володимир Шашкін, який, швидше за все, планує в найближчому майбутньому стати одним з кандидатів на посаду голови Борщівської об'єднаної територіальної громади, утворення якої не за горами.

Звісна річ, що парк потрібно відновлювати і повертати йому колишню красу і привабливість, і ми щиро бажаємо районним можновладцям успіху в цій справі. Але в той самий час хочеться нагадати, що маючи в своїх руках адміністративні важелі впливу та фінансові можливості, це можна було зробити уже давно, а не починати щось робити напередодні виборів, як це часто у нас і відбувається.

А прибрати сміття і спалити купу гілок можуть навіть дітлахи. Чи можливо краще ці самі дітлахи будуть керувати громадою, адже у них усе дуже чудово плучається?

І ще, хочеться нагадати, що кілька тижнів тому на сесії Борщівської міської ради виносилось питання продажу території лісу, яке багато хто з депутатів лобіював і намагався всіляко "проштовхнути". Так от, чи не варто районній владі замислитись над тим, щоб не піаритись напередодні виборів, а зробити ліс дійсно окрасою міста.

І на завершення порівняйте ефективність роботи чиновників та звичайних дітлахів:

Чиновники РДА:





Борщівські дітлахи:







В статті використанно фото Ірини Мадзій та спільноти "Зробимо Україну чистою, Борщів"
Переглядів: 1683


Коментарі

0
18 Без імені   [Материал]
Олександр Ігорович, друкуйте неупереджену інформацію на своєму сайті, то й менше будете вислуховувати різні неприємні коментарі.

0
17 Sashko   [Материал]
Маленьке доповнення.

Я дав свій невеличкий коментар виключно для того, щоб читачі могли зрозуміти деякі важливі речі, могли дізнатись основні принципи редакції. Вступати з кимось в полеміку,  вислуховувати образи і шантаж, ми не збираємось. Тому, шановні коментатори, поважайте мою думку і роботу журналістів, не перетворюйтесь в демагогів і політиканів.

На усі запитання, які виникнуть, ви знайдете відповідь в моєму попередньому коментарі. Гречно дякую за увагу і прошу утриматись від подальшого словоблудства.

0
16 Тризубівець   [Материал]
Сашко, спасибі за вашу роботу і наснаги вам на цій тернистій ниві.

Читаю ваші матеріали з задоволенням і завжди з нетерпінням чекаю на нові публікації ваших журналістів. І радує те, що серед борщівян таки є люди, які не бояться говорити правду, якою б вона не була. Успіху!!!

І всеціло підтримую вашу принциповість у відношенні захисту журналістів, тим паче, що в Борщеі є чимало дурнів, котрі готові паплюжити інши...чудовим прикладом якого є листівки проти Яворських...

0
15 Sashko   [Материал]
Доброго дня, шановні читачі і гості порталу. Мені дуже приємно, що матеріали наших журналістів час від часу викликають такий ажіотаж у борщівської публіки, близької і рідної мені.

Для мене Борщів ніколи не був чужим, а тому думка кожного з Вас, якою б вона не була, цікава для мене. В той самий час хочу пролити світло на деякі речі:

- я є редактор цього скромного видання, орієнтованого на читачів Борщева і створеного для них лишень 3 місяці тому
- я, як редактор, фізично немаю права впливати на матеріали своїх журналістів і дописувачів, яких в Борщеві є кілька чоловік
- я не збираюсь вводити цензуру, чудово розуміючи, що після цього можна буде поставити хрест на роботі людей, які висвітлюють суспільно важливі речі
- популярність порталу зростає з кожним днем (середня відвідуваність становить 400 - 500 читачів на день), що говорить про його актуальності для мешканцв Борщівського краю
- я не маю морального права і бажання викривати авторів матеріалів і ніколи цього не зроблю, чудово розуміючи, що люди, які створюють статті, можуть дуже легко стати ворогами будь-якої влади і мати неприємності, як і їх рідні, які працюють в комунальних установах, владних органах
- я нікого не силую читати Звістку, якщо комусь щось настільки сильно неподобається, тоді виписуйте "Галицький вісник" і читайте з задоволенням, там також багато цікавого
- Звістка - це не філія Борщівської РДА і міської ради, не проект політичних партій, щоб ми писали тільки про досягненнях чиновників і співали їх хвалебні оди
- я з радістю спілкуюсь з багатьма людьми в соціальних мережах, адекватними і не зовсім приємними, які хвалять нас за нашу роботу і лають, погрожують і готові допомагати власними статтями

Кожен з Вас, шановні мої, по-особливому дорогий і значущий, думка кожного має право на існування, як і мають таке право роботи журналістів.

І ще, для тих, хто так хоче знати імена журналістів, радив би почитати матеріали на провідних порталах області (тому самому За Збручем), де більшість викривальних матеріалів, в яких фігурують чиновники найвищого рівня області і міста, не мають вказаного авторства. І це не випадковість, а лишень намагання редакторів захистити своїх працівників. Аналогічна ситуація і у нас.

Всього доброго і читайте Звістку.

0
14 Степан   [Материал]
Тризубівець, Ліля права такими матеріалами з перекрученнями, домислами і звинуваченнями в громаду вноситься тільки роздор. Навчіться вже єднатися а ще краще візьміть вила, граблі і лопати і підіть наводбте там порядок..


1 2 3 4 »
Имя *:
Email *:
Код *: