Головна » 2018 » Квітень » 10 » Борщівське дербі: найсильніші команди краю зіграли внічию

Борщівське дербі: найсильніші команди краю зіграли внічию

16.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1420
Сьогодні, 10 квітня, відбувся товариський матч між командами Борщівщини, які представляють першу обласну лігу. Зустрічалися «Скала-Айва» (Скала-Подільська) та дебютант обласних змагань ФК «Мельниця» (Мельниця-Подільська). Поєдинок, який відбувся на стадіоні села Іванків завершився внічию – 1:1.

Перші хвилин 15-ть перевагою володіла команда «Скала-Айва», однак до реальних загроз воротам суперника справа не дійшла. Далі ситуація на футбольному полі вирівнялася і вже гравці ФК «Мельниця» кілька разів загрожували воротам колективу зі Скали-Подільської, однак до завершення першого тайму рахунок так і не був відкритим.

Після перерви знову підопічні головного тренера «Скали-Айва» Богдана Слотвінського перехопилися ініціативу, багато атакували, але так сталося, що саме вони на 65-й хвилині пропустили першими під час контратаки суперника. Після кількох передач у центрі поля, м’яч переадресувався на фланг, звідки пішла діагональна передача Андрія Пиняка у район штрафного майданчика, яку точним ударом завершив Ярослав Козар (0:1). Більш досвідченіша команда зі Скали-Подільської кинулася великими силами відіграватися і добилася свого у компенсований час. Владислав Тимощук здійснив слаломний прохід, двох захисників обіграв, однак був зупинений у карній зоні не за правилами гравцем ФК «Мельниця» Романом Тустановським. Арбітр матчу призначив пенальті, яке реалізував сам ж постраждалий (1:1).

Для «Скали-Айва» це був шостий поєдинок у міжсезонні. Підопічні Богдана Слотвінського поки не відчували радості перемоги у спарингах. Враховуючи зустріч у Іванкові, в колективу зі Скали-Подільської три нічиї та три поразки.

Що ж до ФК «Мельниця», то команда готуючись до дебюту в обласному чемпіонаті проводила лише другий поєдинок. 1 квітня колектив з Мельниця-Подільської святкував впевнену перемогу над учасником чемпіонату Борщівського району ФК «Кудринці» (8:1).



Джерело: ФФТО
Переглядів: 1420


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: