Головна » 2018 » Травень » 2 » Борщівське дербі: Скала здобула перемогу над Мельницею

Борщівське дербі: Скала здобула перемогу над Мельницею

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1416
У рамках 2-го туру першої ліги чемпіонату Тернопільської області (група «А») відбулося борщівське дербі – в Скалі-Подільській зустрілися місцева «Скала-Айва» та ФК «Мельниця» з Мельниця-Подільської. Господарі виявилася краще підготовленими до гри та цілком заслужено перемогли – 4:0.

У середині першого тайму рахунок у матчі відкрив Владислав Тимощук, якому партнери по команді віддали у розріз передачу і форвард реалізував вихід віч-на-віч (1:0). Довгий час голів глядачів не бачили, аж поки не дочекалися останньої десятихвилинки, яка стала справді гольовою. В останні хвилини гри було забито аж три голи. Спершу Олександр Кеня прямим ударом зі штрафного метрів з 20-ти пробив практично у «дев’ятку» (2:0). За хвилину Олександр Сірант вдало зіграв на добиванні після не зовсім впевнених дій голкіпера ФК «Мельниця» Андрія Казюка (3:0). А в компенсований час знову ж таки Владислав Тимощук майстерно використав вихід на одного воротаря суперника (4:0).

Могли господарі й ще одного разу відзначитися. У штрафному майданчику гравці ФК «Мельниця» збили Андрія Вадовського і арбітр призначив пенальті. Сам постраждалий взявся виконувати одинадцятиметровий, однак переграти кіпера гостей атакувальний півзахисник «Скали-Айви» не зумів.

«Скала-Айва» (Скала-Подільська) – ФК «Мельниця» (Мельниця-Подільська) – 4:0 (1:0)

29 квітня. Скала-Подільська. Селищний стадіон. 1270 гл. +27 град.

Судді: Олег Чемний (Тернопіль), Владислав Русанюк (Тернопіль), Василь Тиліщак (Монастириська).

Суддівський спостерігач: Володимир Садковський (Теребовля).

«Скала-Айва»: Звіжинський (Гаращук, 58), Клапоущак, Кеня, Зубик, Катеренчук, Муляр, Чепесюк, Тимощук, Онуфрейчук (Слотвінський, 86), Вадовський (Сірант, 80), Черепій (Різничок, 73).

ФК «Мельниця»: Казюк, Дем'ян, Щербяк (Тустановський, 76), Пиняк, Новачинський, Бульбах, Антонійчук (Романишин, 73), Русанюк (Берегуля, 31), Ткачик (Мандрук, 68), В. Козар, Я. Козар (Мацько, 46).

Голи: Владислав Тимощук (24, 90+3), Олександр Кеня (81), Олександр Сірант (82).

На 66-й хвилині не реалізував пенальті А. Вадовський («Скала-Айва»).

Попереджені: В. Мацько (47), В. Берегуля (80) .

Вилучений: А. Пиняк (62, ФК «Мельниця»).

Джерело: ФФТО
Переглядів: 1416


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: