Головна » 2018 » Травень » 30 » Борщівські депутати обмежили владу Івана Кобилянського

Борщівські депутати обмежили владу Івана Кобилянського

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 2300
Минула сесія міської ради стала не тільки дуже велелюдною, а й неймовірно емоційною. Нудьгуючи під час звітів заступників міського голови Івана Кобилянського та керівників відділів міської ради, депутати згодом з головою занурились у вир запальних дискусій, які розпочались після того, як депутат від "Свободи" Христина Яворська запропонувала обмежити повноваження виконавчого комітету та позбавити його можливості безконтрольно роздавати дозвола на встановлення МАФів.

Нагадаємо вам, що справжня кіоскова епопея розпочалась невдовзі після обрання Івана Кобилянського міським головою та призначення майже трьох десятків членів виконавчого комітету, який за якихось півтора року встиг видати більше сотні дозволів на встановлення тимчасових споруд виключно на території міста.

Як переконували "свободівці", які практично торпедували прийняття цього рішення, виконком дискредитував себе, приймаючи десятки рішень на користь своїх родичів та близького оточення, видаючи дозволи на забудову зелених зон та центральної частини міста. Крім того, зі слів депутата Христини Яворської, таким чином вони хочуть захистити законослухняних підприємців від можливих проблем у майбутньому, одночасно з цим делегувавши повноваження депутатам міської ради, щоб тільки сесія міської ради могла вирішувати та розглядати настільки важливі для міста питання, щоб в бюджет надходили кошти від оренди землі.

Патерналізм "Батьківщини", схоже, набрид уже більшості народних обранців, а серія скандалів, пов'язаних з безпринципністю місцевих можновладців, переповнила чашу терпіння більшості. В результаті 16 депутатів з різних фракцій міської ради проголосували за обмеження повноважень підконтрольного меру виконавчого комітету, продемонструвавши чітку позицію у цьому питанні. 4 депутатів на чолі з самим мером Іваном Кобилянським не підтримали це рішення, але це уже було не важливо...





Фото з сайту Борщівської м.р.
Переглядів: 2300


Коментарі

0
1 Даник Михайло   [Материал]
А пан Іван Кобилянський має час проїхатися (найкраще - після дощу) - в сторону автовокзалу ?? Уповноважте його разом з Самим Комунальщиком та й всім виконкомом можна (з шуфлями), щоб позасипати ті ями - баюри між Автовокзалом і заправкою !! В"їзд на базар зі сторони об"їздної дороги, об"їздну поза заправкою (на Верхняківці). А то Він, сьогодні - не скажу який син, напередодні виборів на голову ОТГ - бачив мене і "подарок" мій - диск з НАЙНЕОБХІДНІШИМ, що має зробити ДО  РОКУ той мер в Борщові !! Стелю між І та ІІ-м поверхом в будівлі райсоцзабезу "заліпити", відкос на вікні - "заклеїти".  Я вже не кажу за поточний ремонт Борщівської поліклініки (3-й пов. неврології), бо то - більше парафія РДА (Юзьків Л.В.). Шановна Борщівська ГРОМАДО !!! Поки-що - прийміть рішення сесії ПРО ЗАБОРОНУ ВСЯКОГО  ПРЕМІЮВАННЯ та вимагайте Звіту :голови, заступників, голови виконкому, постійних комісій. Кобилянський скибинився ще більше, як мій Мирончук !! Не бійтеся приходити на чергову сесію !! Сміливіше БЕРІТЬ (словами - влучними, роздуманими) ВЛАДУ під свій контроль !!! САМОврядування має бути ПОВСЮДНО по Україні ! В цьому - СЕНС децентралізації !!! Хай Вам щастить !

Имя *:
Email *:
Код *: