Головна » 2018 » Березень » 5 » Борщівські депутати відмовились голосувати за мораторій на нові кіоски в центрі міста

Борщівські депутати відмовились голосувати за мораторій на нові кіоски в центрі міста

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1786
На останній сесії міської ради, як завжди, не обійшлось без гучних заяв та суперечок. Одну з таких спричинила пропозиція депутата міської ради від ВО "Свобода" Христини Яворської ввести мораторій на встановлення нових кіосків в центральній частині міста.

Депутат переконана, що введення мораторію до кінця року не дозволить міській владі хаотично забудовувати центр Борщева та прилеглі вулиці кіосками та дозволить нарешті навести порядок у цьому скандальному питанні.

На превеликий жаль, але політичної волі народних обранців не вистачило, щоб прийняти настільки важливе рішення і нарешті зняти напругу в суспільстві. З 18 присутніх депутатів міської ради свої голоси за введення мораторію віддали тільки 10 обранців, 8 - не підтримали це рішення. Для прийняття не вистачило 4 голоси.

Очікувано, що не підтримали цю пропозицію голова громади Іван Кобилянський та більшість представників "Батьківщини", а також секретар міської ради Володимир Чугаєвський разом з більшістю "Самопомочі". Чому представники цих партій вирішили не голосувати проти встановлення нових кіосків, для більшості уже зрозуміло.

"ЗА" мораторій голосували одностайно присутні депутати "Свободи", "Народного контролю", "ДемАльянсу" та "БПП", а також по одному депутату від провладних "Батьківщини" і "Самопомочі".
Переглядів: 1786


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: