Головна » 2018 » Січень » 15 » Борщівські поліцейські затримали наркоманів з пакетом макової соломки

Борщівські поліцейські затримали наркоманів з пакетом макової соломки

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2311
Учора, 14 січня, здійснюючи патрулювання поблизу селища Мельниця-Подільська, співробітники Борщівського відділення поліції помітили автомобіль марки "Daewoo Lanos", водій якого порушив правила дорожнього руху.

Проігнорувавши вимогу правоохоронців зупинитися, водій автівки намагався втекти. В цей час пасажири спробували викинути через вікно пакет з невідомою речовиною. Однак, як би втікачам того не хотілось, але поліцейським вдалось затримати автомобіль.

Під час огляду автомобіля було виявлено речовину, схожу на макову соломку, а також знайдено пакет, який намагались викинути правопорушники і в якому містились залишки подрібненого наркотичного зілля. Вміст пакету правоохоронці відправили на експертизу.

За вищевказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Тепер затриманим загрожує обмеження волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк. Також водія транспортного засобу притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.122 КупАП та ч.6 ст.121 КУпАП.



Переглядів: 2311


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: