Головна » 2020 » Серпень » 22 » Борщівські шахісти знову кращі в області

Борщівські шахісти знову кращі в області

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1081
З 18 по 20 серпня в Хоросткові проходив молодіжний турнір з класичних шахів "Незалежність - 2020". Участь у змаганнях взяли 37 шахістів з Хоросткова, Борщева, Копичинець, Чорткова, Почаєва та Тернополя, повідомляє Федерація шахів Борщівщини.

Борщівщину представляли: Сакундяк Максим, Сакундяк Дмитро, Крупа Артем та Скорохід Діана. Турнір відбувався за швейцарською системою у 9 турів, з обов'язковим записом партій. Турнір виявився надзвичайно сильним за кількісним та якісним складом його учасників. Незважаючи на досить юний вік, наші шахісти у триденній напруженій боротьбі продемострували хороший рівень гри та привезли на Борщівщину нагороди:

Сакундяк Максим - за 3 місце в основному складі отримав медаль, грамоту та грошову премію.

Сакундяк Дмитро - за 4 призове місце в основному складі отримав грамоту та грошову премію.

Скорохід Діана - за 2 місце серед дівчат отримала медаль, грамоту та грошову премію, а ще продемонструвала найкращий результат серед другорозрядників.

Крупа Артем - за 1 місце серед шахістів ІІІ розряду отримав медаль, грамоту та грошову премію. А ще Артем на даних змаганнях виконав норму ІІ розряду з шахів, з чим його і вітаємо!

З хорошим результатом вітаємо наших юних шахістів та тренера Ігоря Багрія, адже саме їхня спільна та наполеглива праця є запорукою успіху та перемог!







Переглядів: 1081


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: