Головна » 2017 » Квітень » 8 » Борщівські студенти завоювали "бронзу" на всеукраїнських змаганнях з волейболу

Борщівські студенти завоювали "бронзу" на всеукраїнських змаганнях з волейболу

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1865
4-5 квітня у м. Кам’янець-Подільському на базі Коледжу Подільського ДАТУ відбулась фінальна частина Всеукраїнських спортивних ігор серед студентів аграрних вищих навчальних закладів І-ІІ р. а. з волейболу.

В змаганнях взяли участь переможці зональних змагань, юнаки та дівчата з різних регіонів України. Шість команд юнаків та шість команд дівчат боролися за звання чемпіонів 2017 року. Наші юнаки Борщівського агротехнічного коледжу розпочали змагання першою грою з командою Ніженського коледжу і здобули впевнену перемогу. Під час гри волейболісти БАТК продемонстрували високу майстерність та згуртованість. Друга гра за право вибороти призове місце відбулась з господарями змагань - командою Кам’янець-Подільського коледжу, які стали чемпіонами 2017 року, обігравши юнаків з Бєлгород-Дністровська. В наступних іграх наші студенти змагались за титул бронзових призерів з командою Липковатівського коледжу з Харківщини. Волейболісти Борщівського агротехнічного коледжу стали бронзовими призерами даних змагань.

Під керівництвом тренера Іванишина Сергія Ігоровича честь коледжу захищали: Мацюк Андрій (капітан команди), Ванджура Максим, Явиляк Михайло, Рудка Михайло, Шкляр Володимир, Мурин Тарас, Андрійчук Віталій, Гнатюк Андрій, Плотніцький Юрій. Серед дівчат перше місце посіли волейболістки з Рівного, друге – команда Снятинського коледжу Подільського ДАТУ і третіми стали дівчата з Білої Церкви.


Джерело: БАТК
Переглядів: 1865


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: