Головна » 2018 » Лютий » 7 » Борщівські ветерани пробилися у фінал футзального чемпіонату області

Борщівські ветерани пробилися у фінал футзального чемпіонату області

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1119
4 лютого, у Чорткові відбулися матчі попереднього раунду ветеранського чемпіонату Тернопільської області з міні-футболу 2018 року серед команд групи "D". Господарі виявилися гостинними і два колективи Чортківщини поступилися путівками до фіналу командам з Борщівщини та Гусятинщини, повідомляє сайт ФФТО.

У першому турі збірна Борщівщини з рахунком 4:2 перемогла команду м. Чортків, а "Гус-Агро" (Гусятинський район) декласував колектив з Чортківського району - 6:0 (голи забили Володимир Ваверчак-3, Олександр Окрушко-2, Євген Сагайдак). У 2-му турі збірна Чортківщини поступилася землякам з м. Чортків – 1-2, а лідери групи "Гус-Агро" та збірна Борщівського району зіграли внічию – 3:3.

В 3-му турі "Гус-Агро" переміг команду м. Чортків – 4:0 (Окрушко-2, Ваверчак, Сагайдак), а гості з Борщівщини з великим рахунком виявилися сильнішими за Чортківщину (11:1). Тим самим за кращої різниці забитих і пропущених м’ячів саме колектив з Борщівщини випередив у турнірній таблиці суперників з Гусятинщини. Саме ці дві команди пробилися до фіналу ветеранського чемпіонату Тернопільщини, а обидва колективи з Чортківщини змагатимуться за місця з 9 по 16-ти.

Переглядів: 1119


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: