Головна » 2018 » Липень » 27 » Борщівський район отримає найменше коштів з державного бюджету?

Борщівський район отримає найменше коштів з державного бюджету?

24.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1512
Понад 58 мільйонів гривень отримає цьогоріч Тернопільська область на соціально-економічний розвиток окремих територій.

Кошти виділені Кабміном згідно розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. Їх спрямують на розбудову й оновлення об’єктів житлово-комунального господарства, що давно потребують ремонту чи взагалі перебувають у критичному стані, повідомили у прес-службі ОДА.

Цікаво, що Борщівський район, якщо порівнювати з Чортківським та Заліщицьким районом, отримає найменше коштів державної субвенції. І не просто найменьше, а вдвічі та навіть втричі меньше, ніж наші сусіди.

Загалом з державного бюджету уряд Гройсмана виділив на потреби Борщівщини лишень 795 тис. грн.. В цей самий час Заліщицький район отримає 1,717 мільйона гривень, а Чортківський район взагалі 2,825 мільйона.

По 24 тис.грн. Уряд виділить на придбання оргтехніки, апаратури та шкільного обладнання для загальноосвітніх шкіл Скала-Подільської та Мельнице-Подільської ОТГ. Також заплановано виділити 50 тис.грн. на акустичне обладнання для Будинку дитячої творчості Борщівської ОТГ.

150 тис.грн. державної субвенції спрямують на перекриття крівлі ЗОШ I—II ст. с. Глибочок, 97 тис.грн. витратять на придбання оргтехніки, апаратури та шкільного обладнання для загальноосвітніх шкіл Борщівщини.

На капітальний ремонт спортзалу ЗОШ I—III ст. с. Іване-Пусте спрямують 200 тис.грн..

Найбільше з державних коштів отримає село Бабинці. Тут на 180 тис.грн. відремонтують Будинку культури та на 70 тисяч гривень замінять вікна у все тому ж клубі.

Аналізуючи цю прикру і одночасно дивну ситуацію, можна зробити припущення, що найбільше коштів з державного бюджету народний депутат Олег Барна, який в парламенті представляє інтереси саме цих трьох районів, "вибив" для рідного йому Чортківського району, який отримав на 2 мільйони гривень більше, ніж Борщівський.
Переглядів: 1512


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: