Головна » 2018 » Квітень » 29 » Борщівський воєнком нищить сквер та краде воду з військомату?

Борщівський воєнком нищить сквер та краде воду з військомату?

27.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 3436
В той час, коли борщівські чиновники бігають перед фотографами та позують з дітьми, які висаджують дуби для прийдешніх поколінь, вони закривають очі на свавілля та свинство окремих впливових осіб. В місті, в якому за останніх кілька років не з'явилось жодного сучасного дитячого майданчика, кіоски стали головними атрибутами інфраструктури.

Складається враження, ніби в Борщеві настав архітектурний декаданс і усім глибоко начхати на те, що місто, в якому і без того обмаль зелених зон, забудовують кіосками. Апогеєм нахабства стала "витівка" борщівського військового комісара, дружині якого надто щедрий виконком видав дозвіл на встановлення тимчасової споруди в центральній частині міста, а саме в невеликому та красивому сквері біля дитячої бібліотеки.

Начхавши на усі будівельні вимоги, які прямо вказують на те, що тимчасова споруда виготовляється з полегшених конструкцій і встановлюється тимчасово, без улаштування фундаменту, посеред скверу будівельники розвернули грандіозну будову. Купи каміння та піску, усі метушаться та працюють не покладаючи рук. Цікаво, за які такі заслуги дружина військового комісара отримала можливість забудовувати зелені зони міста?

"Нешановний виконком, який прийняв таке рішення, і нешановні депутати, що не голосували за скасування цього надганебного рішення, "низький вам уклін і щирі овації" від борщів'ян за ту помийну яму, затицькану будками, в котру ви перетворюєте наш Борщів! Це сквер, що відноситься до дитячої бібліотеки. Його в свій час роздерибанили всі, на кого закривали очі. Потім перекрили прохід через той сквер, яким користувалась значна частина жителів борщівської Мазурівки. Тепер там заливають ось це рагульство з порушеннями всіх можливих норм, цинічно, зухвало, безкарно. Фундамент, капітальне будівництво, під тимчасову споруду посеред зони зелених насаджень. У сквері перед дитячою районною бібліотекою, де планувалося встановити пам'ятник Бандері на вулиці Бандери чи пам'ятник Марті Пашківській. Тепер тут буде воно, пам'ятник рагулям! Ганьба! Ганьба кожному, хто приклався до цього архітектурного жлобства! А на додачу: воду для проведення будівельних робіт вельмиНЕшановний пан воєнком свого ж МАФика тягне прямісінько з військкомату. Навіть не тягне, а тупо КРАДЕ!",- написала на власній сторінці депутат міської ради від ВО "Свобода" Христина Яворська.



Хочеться нагадати, що свого часу свободівці пропонували скасувати рішення виконавчого комітету Борщівської міської ради стосовно встановлення кіоску в сквері біля дитячої бібліотеки, але голосів для такого рішення виявилось недостатньо. І от тепер уже борщів'янам доведеться пожинати плоди байдужості, боягузтва та таємних домовленостей між членами виконавчого комітету, влади міста та депутатами.
Переглядів: 3436


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: