Головна » 2019 » Серпень » 5 » Через вибоїни на дорогах Борщівщини люди витрачають гроші та ризикують життям (фото)

Через вибоїни на дорогах Борщівщини люди витрачають гроші та ризикують життям (фото)

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1809
Величезні ями на дорогах з'явились не вчора і точно не зникнуть завтра, але мільйони гривень, які витрачають на так званий "ямковий ремонт", схоже, викидають на вітер. Адже погані дороги чомусь не перетворюються в автомобільні магістралі європейського зразка, а автомобілісти та їхні пасажири часто ризикують власними життями.

І не дивно, що мешканці Борщівщини часто скаржаться на погані дороги, а люди, які в силу різних обставин змушені часто їздити автомобілем, кожного місяця викидають сотні і тисячі гривень на ремонт власних автівок.

"Вважаю потрібним повідомити громадськості та органам самоврядування про надзвичайно аварійну ділянку дороги на межі нас. пунктів Озеряни - Колиндяни (в лісі на підйомі в керунку Озерян). Вчора вночі я із сім'єю мав аварію. Дякую Богові, що все обійшлося лише недешевим ремонтом авто. Потрібно ремонтувати вибоїни, як мінімум, - обмежити рух авто.", - написав на редакцію "Звістки" Михайло Деревенчук, автомобіль якого потрапив в одну з таких вибоїн.



"Ситуація ще погіршена тим, що ями засипали каменем-бруківкою (такою як в Чорткові, Теребовлі мощена дорога) Власне каміння 10*10см розсипане по ямах, а вже і по дорозі є дуже небезпечним. Думаю важко не погодитись із цим... Знаю, що там майже щодня аварії (місцеві підтвердили) хотів викликати поліцію, та мене запевнили про безрезультатність такого заходу. Мій випадок не поодинокий, але майже всі потерпілі поматюкаются на владу, державу і спішать ремонтувати авто (при умові, що всі живі, здорові)",-додав на завершення Михайло.



Переглядів: 1809


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: