Головна » 2016 » Грудень » 16 » Чи бути в Борщеві "ширці" екс-регіоналів та депутатів "Самопомочі"?

Чи бути в Борщеві "ширці" екс-регіоналів та депутатів "Самопомочі"?

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 2
Переглядів: 2291
Після виборів минуло лишень кілька днів і от ми уже бачимо, що новостворена Борщівська громада може опинитись на порозі чергових політичних потрясінь, а місцеві люди стануть заручниками інтриг і таємних домовленостей.

Виявляється, 14 грудня лідер "Самопомочі" Володимир Чугаєвський зібрав представників різних політичних сил, щоб обговорити формат майбутньої співпраці в міській раді. На ці збори були запрошені представники партії влади - БПП, "радикали", депутати "Демальянсу", "Народного контролю" та "УКРОПу", які в тісному колі не тільки привітали один одного з проходженням в раду, а й взялись за розподіл посад.

І якщо напередодні виборів дехто зі стовідсотковою впевненістю заявляв, що в майбутній міській раді буде сформована більшість з представників "Батьківщини", "Свободи" та "Самопомочі", незалежно від того, хто очолить громаду, то сьогодні сама ідея створення коаліції дуже примарна.

Найбільш обурені усім цим виявились партійці Тимошенко, які свого часу прихистили Володимира Чугаєвського в міській раді і дали йому посаду заступника, що на той момент викликало дуже багато запитань серед представників різних політичних сил. Також незрозумілою виявилась поведінка Христини Яворської, яка вирішила взяти участь в цих політичних зборах, хоча в ще діючій міській раді її однопартійці завжди працювали у одній зв'язці з представниками "Батьківщини".

Схоже на те, що новообраний голова Іван Кобилянський може опинитись в аналогічній ситуації, як його попередник-однопартієць Роман Сельський, який так і не зміг зібрати довкола себе потужну коаліцію, а тому постійно зіштовхувався з труднощами управління і в кінцевому результаті подав у відставку.

Переглядів: 2291


Коментарі

0
2 Гетьман   [Материал]
За американською та європейською практикою на посаду першого заступника призначається кандидат,який у виборчій гонці посів друге місце, у випадку нашої громади -В.Чугаєвський. Іван Тимчук немає жодного відношення до Федорчука .Ви, шановний дописувачу,пишете неправдиву інформацію за яку колись прийдеться відповісти та вводите в оману читачів.Пора закотити рукави та почати працювати

0
1 Сашко   [Материал]
В п'ятницю відбулась зустріч новоспеченого міського голови Кобилянського з представниками політичних сил, які представлені в новій міській раді. Зустріч завершилась нічим, але один висновок можна зробити. Іван Кобилянський заявив, що буде пропонувати на посаду першого заступника Тимчука Івана, який перебуває в хороших стосунках з відомим бощівським бізнесменом Богданом Федорчуком, що долучився до підтримки та фінансування місцевої Батьківщини на останніх виборах. Отже відпрацьовувати продуктові набори та отримані кошти Кобилянському доведеться відразу, а це не так просто, враховуючи, що своєї більшості у нього в міській раді поки що немає. Видно, що таке кадрове рішення його команді далось нелегко, оскільки за попередніми даними ця посада передбачалась попереднику Кобилянського та його соратнику Роману Сельському. Але з спонсорами не посперечаєшся.

Имя *:
Email *:
Код *: