Головна » 2017 » Вересень » 30 » Чи можливо викорінити кумівство та "совковість" з сучасної освіти?

Чи можливо викорінити кумівство та "совковість" з сучасної освіти?

23.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 2147
З проведенням реформ у освіті та збільшенням рівня учительських заробітків, що позначилось і на престижності педагогічної праці, старі проблеми, схоже, нікуди не ділись.

Після нещодавнього вручення грамот та відзнак в актовому залі Борщівської школи мистецтв та палких промов керівників навчальних закладів, чиновників та держслужбовців, на адресу "Звістки" надійшло відразу декілька повідомлень від педагогів Борщівського краю, які обурюються та дивуються цинізму та зневазі своїх керівників, котрі перетворили урочисте дійство на «закриту вечірку для обраних».

За словами дописувачів, грамоти та матеріальні винагороди з рук народних слуг отримали в основній масі ті, хто є наближеним до керівництва навчальних закладів, кому вдається вміло підігрувати дирекції, або у кого знайшлись покровителі та родичі серед чиновників та тих, хто своїми рішеннями впливає на долю нашого міста і району.

Одночасно з цим майже кожен з тих, хто знайшов у собі сміливість написати, стверджує, що багатьох вчителів, які справді стараються і працюють не покладаючи рук, щоб наші діти вийшли зі школи не просто з атестатом, а знаннями, залишили за бортом цього епохального святкування, навіть не згадавши їх заслуги та титанічну працю.

Як написав один з борщівських учителів: «За радянщини я купив телевізор по блату, а зараз «з-під поли» торгують грамотами і медальками».

Переглядів: 2147


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: