Головна » 2016 » Грудень » 19 » Чи варто панікувати борщівським вкладникам "Приватбанку"

Чи варто панікувати борщівським вкладникам "Приватбанку"

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 1774
Кілька днів мешканці Борщівщини жваво обговорювали малозрозумілу ситуацію довкола найбільшої фінансової установи країни, почали ширитись лякаючі чутки і панічні настрої серед тих, у кого були та залишаються заощадження в "ПриватБанку", хто є його клієнтом.

І от вчора Кабінет Міністрів України прийняв рішення, яке буквально сколихнуло усю країну. Взявши до уваги результати засідання РНБО, уряд Гройсмана очікувано підтримав пропозицію голови Нацбанку Гонтаревої і таки націоналізував "ПриватБанк", цим самим вказавши олігархам Коломойському та Боголюбову, що в Україні їм краще грати за правилами гри іншого олігарха.

І якщо ще недавно в розвиток подібного сценарію ніхто повірити не міг, то сьогодні більшості громадян Укрїни стало зрозуміло, що "ПриватБанк" став заручником ігор людей, які точно не збираються відступати від намічених цілей і для яких "європейські цінності" стали тільки ширмою для досягнення своєї кінцевої мети.

На фоні усього цього ми вирішили поцікавитись у керуючого борщівського віділення "ПриватБанку" Андрія Ратушняка ситуацією довкола фінустанови.

"З сьогоднішнього дня ПриватБанк став на 100% державним, крім того президентом подано законопроект, згідно з яким державою буде гарантуватись не 200 тис.грн. як в комерційних банках, а 100% вкладених коштів. Ні вкладникам, ні іншим клієнтам банку хвилюватись не потрібно, оскільки банк продовжує працювати в звичному режимі, в банкоматах достатньо готівки і всі зарахування будуть проходити вчасно. Деякі незручності можуть спостерігатись сьогодні, це пов'язано з проведенням інвентаризації грошових коштів та цінностей. Будемо надіятись, що ПриватБанк і надалі залишиться самим іноваційним банком в Україні, а його напрацювання держава поширить на інші державні установи." - відповів Андрій Ратушняк.

Хочеться вірити, що слова і надії Андрія Мирославовича втіляться в реальність, а люди не потраплять в категорію одурених вкладників. Хоча, в цій ситуації усе залежить від тих, хто керує країною і автоматично повинен дбати про інтереси людей.

Переглядів: 1774


Коментарі

0
1 Сергій   [Материал]
То тепер потрібно перейменувати ПРИВАТбанк в ДЕРЖбанк :)

Имя *:
Email *:
Код *: