Головна » 2016 » Липень » 6 » Чи закриють лікарню в Борщівському районі?

Чи закриють лікарню в Борщівському районі?

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1593
Цими днями на сайт "Електронна книга скарг України" написала листа мешканка селища Мельниця-Подільська, яка переконана в тому, що їх лікарню чиновники вирішили закрити.

“Доброго дня! Я, мешканка смт Мельниці-Подільської, звертаюсь до всіх, хто тільки може допомогти та зреагувати!

Мельнице-Подільська номерна лікарня Борщівського району Тернопільської області сьогодні на межі закриття! Сьогодні 04.07.2016 року селищний голова Володимир Васильович Боднарчук підлим способом (так, щоб громада не дізналася) підписав документ, у якому, чорним по білому, лікарню закривають!

Лікарня дуже потрібна, бо обслуговує 23 населених пункти: Мельниця-Подільська — колишній районний центр, а відстань від деяких сіл до Борщівської центральної районної лікарні — понад 40 кілометрів. У разі дорожньо-транспортної пригоди, пологів, нещасних випадків у побуті, серцевих нападів хворих дуже складно доставити до медичного закладу у місто Борщів. Більшість із них може не дочекатися швидкої допомоги!!!

Лікарня задовольняла потреби 22 500 мешканців з усіх курованих населених пунктів. До сьогодні функціонувало шість відділень: хірургічне, терапевтичне, гінекологічне, фізіотерапевтичне, дитяче та пологове. Крім того, є лабораторія, рентген-кабінет, ЕКГ, швидка допомога. Усі, кому доводилося звертатися по медичну допомогу до Мельнице-Подільської номерної лікарні, з вдячністю відзначають фаховість і уважне ставлення лікарів, середнього і молодшого медперсоналу до пацієнтів.

Допоможіть, будь ласка!!! Люди плачуть і не знають, що далі робити”
Переглядів: 1593


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: