Головна » 2016 » Вересень » 13 » Чиновники Борщівщини змагалися в футболі, шахах та метали дротики

Чиновники Борщівщини змагалися в футболі, шахах та метали дротики

16.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1463
9 вересня у село Скоморохи Бучацького району з'їхались представники усіх районів Тернопільщини, чиновники та депутати районних та міських рад, щоб взяти участь в щорічній Спартакіаді.

На цьому святі спорту команду Борщівського району представляли заступник голови РДА Володимир Шашкін та Валерій Ромашенко, Микола Твориш, депутати райради Андрій Сакалюк, Ігор Музик, Роман Лижник, депутат міськради Борщева Василь Мойсеюк, депутат Скала-Подільської ОТГ Олександр Дубчак, депутат з села Верхняківці Іван Плосконіс, народний обранець з Висічки Дмитро Якимишин, депутат з Королівки Олег Дідик, депутат з Пилипча Ігор Мирчик, сільські голови Володимир Базюк і Віталій Солтицький та представники чиновницького корпусу РДА Андрій Деснега, Олена Стахняк, Тетяна Андрійчук та Ольга Журавінська.

Найкращий результат продемонстрував депутат зі Скали-Подільської Олександр Дубчак, зайнявши друге місце в змаганнях з настільного тенісу. На третій сходинці опинились наші футболісти. Варто відмітити і колосальну самовіддачу інших спортсменів, яким, однак, не поталанило завоювати медалі, але які потішили вболівальників хорошою грою.

























Джерело: ТОДА
Переглядів: 1463


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: