Головна » 2018 » Жовтень » 13 » Чиновники Борщівської міської ради приписують собі чужі досягнення?

Чиновники Борщівської міської ради приписують собі чужі досягнення?

18.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1841
Запекле та затяжне протистояння між керівництвом Борщівської міської ради та представниками місцевої партійної організації ВО "Свобода", схоже, отримало нове продовження. На цей раз чиновників міської ради звинуватили у відвертій брехні та приписуванні собі чужих досягнень.

Так, за словами депутата БМР Христини Яворської, яка з недавнього часу очолює міську організації націоналістів, міська рада нахабно приписує собі чужі досягнення. А саме ремонт вулиці Спортивна, яка відремонтована завдяки безпосередньому сприянню керівника районної організації ВО "Свобода" Олега Напори.

Щоб остаточно спростувати брехню апарату міської ради, Христина Яворська продемонструвала товарно-транспортні накладні на ім'я головного "свободівця" району, з яких можна зрозуміти, що на щебнювання вказаної вулиці Олег Напора замовив та використав майже 100 тонн щебеню.

При цьому, варто нагадати, що свого часу, коментуючи ремонт вказаної вулиці за сприяння "свободівців", представники міської ради жодним словом не обмовились про сприяння керівника опозиційної політичної сили, подякувавши виключно власникам Бурдяківського та Скала-Подільського кар'єрів.





"Ми, РО ВО "Свобода", і далі проводимо перемовини щодо щебнювання вулиці Підвальна та ін. Адже сподіватися на роботу міської ради не доводиться. Ну і звичайно не доводиться очікувати виконання проголосованих депутатами рішень, бо міський голова має своє бачення розвитку і реконструкції дорожнього покриття в місті Борщеві. Дякую за увагу!!!",-додала на завершення Христина Яворська.

Переглядів: 1841


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: