Головна » 2016 » Листопад » 17 » Чиновники вирішили приєднати до Борщівського ліцею сільськогосподарський ліцей Хоросткова

Чиновники вирішили приєднати до Борщівського ліцею сільськогосподарський ліцей Хоросткова

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1497
Засідала регіональна рада з питань розвитку професійної освіти. Участь у засіданні взяв заступник голови обласної ради Любомир Крупа, заступник голови ОДА Юрій Юрик, в.о. начальника управління освіти і науки обласної державної адміністрації Ганна Зварич, керівники професійно-технічних навчальних закладів.

Йшлося про модернізацію мережі професійно-технічних навчальних закладів області у 2016/2017 навчальному році.

Члени ради вирішили погодити приєднання ДНЗ “Хоростківський професійний сільськогосподарський ліцей“ до ДНЗ “Борщівський професійний ліцей“ та рекомендувати обласній державній адміністрації внести відповідні зміни до регіонального плану розвитку професійної освіти на 2016-2018 роки. Також було погоджено оптимізацію мережі професійно-технічних навчальних закладів області у 2017 році щодо створення регіонального багатопрофільного центру професійної освіти у північному регіоні Тернопільщини.

Регіональна рада також вирішила створення професійних коледжів та регіональних багатопрофільних центрів професійної освіти здійснити після введення в дію нового Закону України “Про професійну освіту“.

Переглядів: 1497


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: