Головна » 2018 » Липень » 12 » Чоловік з Борщева підло обікрав свого товариша

Чоловік з Борщева підло обікрав свого товариша

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1904
Злодій та жертва злочину знайомі між собою. Але це зовсім не завадило підло і нахабно обікрасти товариша. Поліцейські розслідують факт привласнення майже восьми тисяч гривень 31-річним жителем Борщева.

Правоохоронці Борщівського РВ отримали повідомлення від своїх колег з міста Хмельницький про те, що до них звернувся рядовий військової частини, що дислокується в Кам’янці-Подільському, із заявою про те, що з його банківської картки через систему «Приват 24» невідома особа перечислила на іншу картку 7600 гривень.

Провівши розслідування, правоохоронці з'ясували, що коштиз чужого рахунку вкрав його добрий знайомий. Колись хлопець просив у товариша телефон, аби через «Приват 24» поповнити собі мобільний рахунок. Негідник підгледів пароль і, дочекавшись поступлення коштів, усю суму перекинув на власну банківську картку.

З моменту вчинення злочину минуло лишень кілька годин, як поліцейські розшукали зловмисника. Проте це не завадило злодію розтринькати більшу частину грошей, за які він придбав собі мобільний телефон, гарнітуру до нього та парфуми.

Кримінальне провадження розпочато за частиною 1 статті 185 ККУ, повідомили у поліції. До слова, зловмисник раніше вже мав проблеми із законом.

Переглядів: 1904


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: