Головна » 2020 » Березень » 19 » Чортківчанин безкоштовно годуватиме українців, які не встигли виїхати з Польщі

Чортківчанин безкоштовно годуватиме українців, які не встигли виїхати з Польщі

23.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 0
Переглядів: 1388
Чортківчанин Володимир Томіцький вирішив допомогти українцям, які не встигли виїхати з Польщі через закриття кордону. Чоловік безкоштовно годуватиме тих, хто залишився без роботи у своєму ресторані у Вроцлаві. Про це написав пан Володимир у соцмережі. Зазначає Медіатор.

– У зв’язку з короновірусом відчуваю потребу це написати. Багато хто не виїхав в Україну: не міг, не хотів, не сподівався, так склалися обставини, що залишився без роботи та скрутному становищі. Моя родина є власниками невеличкого ресторану у Вроцлаві і я хочу допомогти нашим людям. Може всім допомогти ми не зможемо, але голодними не залишимо. На гарячий борщ або зупу можете розраховувати, – написав він.

Усі хто опинився в скруті, просить писати йому в приватні повідомлення. Каже, їжу роздаватиме безконтактно, щоб не порушувати самоізоляцію, карантин та вимоги.

Така ініціатива приємно вразила багатьох українців закордоном. У коментарях дякують.

– Я далеко від вас, але дякую за те ,що ви робите. Значить є ще безкорисливі українці, які в ці години готові на такі дії, а не ті, що хочуть 100$ за місце в машині, щоб переїхати кордон. Здоров’я Вам і Божого благословення, – написала Оксана Костенко.

-Я дуже вдячна таким людям, як ви! Моя донька теж в Вроцлаві і я дуже за неї переживаю, бо приїхати додому не змогла. А вам низький поклін до землі і нехай вас Бог поблагословить на здоров’я і щастя! – пише Світлана Романишин.

Зазначимо, через пандемію коронавірусу від опівночі 15 березня Польща припинила прикордонний рух на деяких пунктах пропуску з сусідніми країнами, зокрема з Україною. А з 16 березня Україна тимчасово закрила кордони для іноземців і близько сотні пунктів пропуску (контролю), ще у майже півсотні пунктів пропуску тимчасово припиняється пішохідне сполучення.
Переглядів: 1388


Коментарі

Имя *:
Email *:
Код *: