Головна » 2017 » Лютий » 14 » Декларація першого заступника міського голови Богдана Прокопишина

Декларація першого заступника міського голови Богдана Прокопишина

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 4
Переглядів: 2238
На сьогоднішній день Богдан Прокопишин є одним з самих загадкових чиновників Борщівської міської ради, який до свого призначення не був фактично пов'язаний з жодною політичною силою району. Одначе в часи своєї попередньої трудової діяльності Богдан Миколайович працював на цілому ряді підприємств та організацій, підконтрольних таким людям як Володимир Жирук та Володимир Іванишин.

В декларацію Богдан Миколайович вніс своїх батьків, які володіють 4 земельними ділянками в селі Юр'ямпіль, загальна площа яких становить 6,4099 га. Також у батьків є житловий будинок в цьому самому селі площею 75,8 м2, два гаражі та господарський будинок площею 48 м2.

Сам Богдан Миколайович має у власності об'єкт незавершеного будівництва (будинок) в місті Борщеві площею 89,6 м2, а також орендує земельну ділянку в м.Борщів площею 490 м2.

Також володіє перший заступник мера автомобілем ЗАЗ 1998 р.в.

За минулий рік Богдан Миколайович заробив лишень 14 456 грн., працюючи в ТОВ Корпорація "Колос ВС".

Переглядів: 2238


Коментарі

0
4 Лемко   [Материал]
Хто лемка не шанує...най го в дупу поцілує!!!

0
3 Ольга   [Материал]
Це точно!як їду мимо коледжу,мимо учгоспу,особливо влітку,коли цвітуть квіти,коли все буяє,коли проводяться всі мислимі і немислимі заходи то думаю ну Козій,ну винищувач!а ти ІСКЛЯРИК,ТИ ЩОСЬ ЗРОБИВ ДЛЯ СЕЛА,ДЛЯ ДЕРЖАВИ?ПРИДУРОК.ГОЛОВНЕ-ПОГАВКАТИ,ОБІСРАТИ! От на це точно нема ради.

0
2 ІСКЛЯРИК   [Материал]
БОРЩІВСЬКИЙ РАЙОН ЗНИЩИЛА ЛЕМКІВСЬКА МАФІЯ. ЗАРАЗ ЦЮ МАФІЮ ОЧОЛЮЮТЬ ІВАНИШ разом З КОЗІ. ЄМ. І НЕМА НА ТО РАДИ, ДРУГА ЧАСТИНА МАФІЇ - ФЕДОР. чук

0
1 Ага   [Материал]
Ага. Можна подумати іванишин мінімалку всім платить! Лемок лемка тягне!

Имя *:
Email *:
Код *: