Головна » 2017 » Лютий » 9 » Декларація заступника міського голови Чокана Андрія

Декларація заступника міського голови Чокана Андрія

23.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 2187
Після виборів депутатів та голови Борщівської ОТГ, які відбулись в грудні минулого року, розпочався процес працевлаштування в виконавчі органи новостворенної громади. Якщо враховувати, що місцеві депутати підтримали пропозицію Івана Кобилянського, який запропонував прийняти на роботу більше 50 чиновників, цілком закономірним було б проаналізувати, які ж статки є зараз, а головне будуть в майбутньому у людей, покликаних служити вірою і правдою Борщівській громаді.

Розпочати ми вирішили з наймолодшого заступника міського голови Андрія Чокана, депутата райради і представника "Свободи".

Уродженець села Більче-Золоте за минулий рік заробив 18 150 грн. 27-річний заступник немає ні власного житла, ні земельних ділянок.

Батьки чиновника, які також проживають в с. Більче-Золоте, мають у власності 3 земельні ділянки, загальною площею 4,7 га, набуті у власність до 2005 року. Батько володіє будинком в с.Більче-Золоте площею 78 м2.

За минулий рік мати чиновника заробила 25 489 грн., також сім'я отримали 3 675 грн. доходу від надання майна в оренду.

Переглядів: 2187


Коментарі

0
1 Петро   [Материал]
Який білий та пушистий, бідненький аж плакати хочеться , а по двісті гривень, що брав разом з Музикою Ігорем за кожну поміряну ділянку , тільки за те, що приїхали , то в декларацію не пише ?????

Имя *:
Email *:
Код *: